Блог

By Сенсум.мк / 24/03/2020

“Совршена бура”

By Сенсум.мк / 24/03/2020

“Совршена бура”

By Сенсум.мк / 17/04/2019

NLP Talks / НЛП Разговори

By Сенсум.мк / 04/04/2019

„Доверлив комуникатор – влијателен комуникатор“

Сенсум Тренинг и Коучинг Ве кани на бесплатно предавање на тема: „Доверлив комуникатор - влијателен комуникатор“ кое ќе се одржи во конференциската сала во „Public Room“ (на ул.50 Дивизија 22, Скопје) во петок на 19-ти април во 18 часот.

Read More
By Zorica Popovska / 17/09/2018

ФЛЕКСИБИЛНОСТ – NLP

Зачлени се!

Претплати се за да ги добиваш најновите информации од Сенсум

Вашето име: *

Email адреса *

Согласност: *
Се согласувам да добивам известувања

top
Сенсум© 2018. Сите права задржани.

Login

Create an Account Back to login/register