ВПЕЧАТОЦИ НА УЧЕСНИЦИТЕ НА ТРЕНИНГОТ “NLP MASTER”

ВПЕЧАТОЦИ НА УЧЕСНИЦИТЕ НА ТРЕНИНГОТ “NLP MASTER”

Александра Кандиќ

Прво го завршуваш “NLP Practitioner” и менуваш некои однесувања, добиваш слика за тоа што си и што е уште поважно добиваш слика за она што можеш да станеш, како и кои алатки со кои си се стекнал на тренингот можеш да ги искористи во таа цел. И додека го правиш сето тоа, осознаваш дека ти се отвара цел портал во душата, а потоа се осудуваш и да ѕирнеш таму….

Да се среди целиот инвентар таму, потребно е да се запише и „NLP Master“ на кој ти демонстрираат – можеби помалку од 1000 пати, но сигурно 900 пати: кој си ти да не и дозволиш на сопствената големина да го исполни својот целосен потенцијал?

И потоа стануваш карпа и никој не ти може ништо…

Кога велам карпа, не мислам на некоја нефлексибилна личност, лишена од чувства и човечност. Мислам на конгруентна, „центрирана“ личност, која не ја поместуваат обични, секојдневни и исцрпувачки работи или луѓе кои животот го прават помалку убав. Не велам дека таа личност се станува во текот или веднаш после завршувањето на тренингот, она што сакам да го кажам е дека таква личност се гради секој ден, се надградува на основ на тој тренинг. За мене, убавината е токму во тоа – како што знаеме “MVP” не е дестинација – туку патување …

Борко Кикиќ

Тренингот „NLP Master“ е најдобрата инвестиција во себе и во својот личен развој, извонредна алатка за рушење првенствено на своите ограничувачки уверувања кои ни се препрека на патот да станеме подобра версија на себе си. Овој тренинг претставува незаборавно искуство кое треба да стане дел од задолжителното искуство на секој поединец. Упатство за „дебагирање“ на нашиот софтвер. Топло го препорачувам на секој.

На следниот линк погледнете повеќе искуства од учесниците на тренингот “NLP Practitioner”

http://nlpcentar.com/utisci-polaznika-treninga-nlp-master/

НЛП Центар е агенција за консалтинг и менаџмент основана во 2008 година, а од јуни 2011 година работи во рамките на Атриа групацијата. Основна дејност и фокус на НЛП центар се отворените, меѓународно акредитирани НЛП тренинзи. Нашиот фокус е примената на НЛп во личниот и професионален развој.

Сенсум Тренинг и Коучинг е едукативна и консултантска компанија со мисија да овозможи на своите клиенти најдобри можни решенија од областа на развој на лидерство, професионален и личен развој. Ние користиме врвна методологија за лични и професионални промени како би ги подржале клиентите во развојните активности и влијание на тие активности врз деловното работење.  Преку партнерство со Атриа Гроуп СЕЕ на локалниот пазар носиме врвни интернационални лиценцирани програми за развој и консултанти.

Најави се за да ги добиваш најновите информации од Сенсум

Вашето име: *

Email адреса *

Согласност: *
Се согласувам да добивам известувања

Sharing is caring!

top
Сенсум© 2018. Сите права задржани.

Login

Register

Create an Account
Create an Account Back to login/register
Skip to toolbar