Тим

Зорица Поповска

Зорица Поповска

Зорица Поповска е основач на Сенсум Тренинг и Коучинг Центар, лиценциран обучувач за возрасни, Сертифициран NLP Тренер, Сертифициран NLP Capital Coach, NLP Master Prаctitionar, Сертифициран коуч за зголемена продажба и раст на бизнисот, Коуч за тимови со високи перформанси (според методологија на “Erickson Coaching International”). Таа е Магистер по менаџмент за човечки ресурси со огромно искуство во водење тимови, организирање на процеси, развој и работа со луѓе. Главен интерес и фокус на нејзината работа се подршка на личниот развој, оптизмизирање и откривање на скриените потенцијали на поединците и тимовите, како и нивната извонредност во брзото и комплексно живеење. Нејзиното досегашно искуство вклучува  голем број на успешно реализирани обуки од доменот на личен развој и лични вештини, продажба, преговарање, влијание, женско претприемништво и голем број на реализирани индивидуални и бизнис коучинг сесии.

Коста Карпузовски

Коста Карпузовски

Коста Карпузовски е менаџер со 20 години искуство во продажба и водење успешни тимови, сертифициран NLP Capital Coach и NLP Master practitioner. Последните 5 години предава на инспиративни и трансформациски работилници. Главен фокус во неговата работа е креативно идентификување на нови можности и менторска поддршка за персонален и организациски развој со позитивен финансиски ефект. Тој е инженер по Електроника и телекомуникации и има повеќе од дваесет години искуство во маркетинг, продажба, менаџирање и инженеринг на ИТ решенија и сервиси. Во својата кариера бил сопственик и вработен во неколку ИТ компании како лидер на високо продуктивни тимови, со повеќе од десет години менаџерско искуство. Тој се поврзува со луѓето и го поттикнува процесот на дефинирање на цели и формирање на јасна визија за резултатите. Работи со луѓето да ги активираат своите лидерските квалитети и да инспирираат други луѓе и организации да ја реализираат својата визија. Особено искуство има во областа на подготовка на поединци за водење и настапи на состаноци, преговори и презентации.

Ана Салтирова Давидовски

Ана Салтирова Давидовски

Магистер по менаџмент за човечки ресурси, NLP Тренер и Coach, Тренер за личен развој, Автор за деца. Ана Салтирова Давидовски од 2011 работи на позицијата Менаџер за Човечки ресурси во АМСМ.Од 2005 активно работи на развивање и испорака на обуки за меки вештини. Нејзиниот интерес е насочен на можностите за развој на секој „просечен“ поединец, како и унапредување на работата со учење од разликите. Фокусот и професионалниот предизвик за неа се наоѓа некаде помеѓу теоријата и практиката, имплементирање и адаптирање на успешните практики, за поотворено и побрзо справување со промените притоа застапувајќи го холистичкиот пристап.

Ирена Јакимова

Ирена Јакимова

Ирена Јакимова е лиценциран обучувач за возрасни, сертифициран NLP Capital Coach,NLP Master Prаctitionеr, сертифициран SDI (Personal Strenghts) фасилитатор, мастер тренер за комуникација и квалитет на услуга од Швајцарска академија за хотелски менаџмент од Луцерн, сертифициран коуч за раст на бизнисот и други методологии. Таа е магистер по деловна економија со маркетинг, рекламирање, комуникации, продажба, претприемништво. Во текот на нејзиното искуство од повеќе од 20 години, работела со големи светски и домашни компании, како и со меѓународни и домашни институции. Последните години, преку голем број обуки и коучинг, ја фокусира нејзината работа со тимови и поединци на инспирирање, охрабрување и зајакнување на нивните капацитети преку пренесување нови вештини, знаења и нивно усовршување, како и преку максимално придвижување на нивните внатрешни ресурси во насока кон раст на бизнисот и на поединецот.

Најави се за да ги добиваш најновите информации од Сенсум

Вашето име: *

Email адреса *

Согласност: *
Се согласувам да добивам известувања

top
Сенсум© 2018. Сите права задржани.

Login

Create an Account Back to login/register