Education

Бесплатна НЛП работилница „Клучни фактори за успех“

ЕКИПАТА НА СЕНСУМ ПОДГОТВИ МАЛ ПОДАРОК СПЕЦИЈАЛНО ЗА ТЕБЕ !!! Треба да одговориш на следните прашања. Дали сакаш да научиш …

Не мораш да бидеш идеален, биди задоволен!

Скрој го својот успех по своја мерка. “NLP Practitioner” во Сенсум – нова генерација во октомври. Пријави се! Тренингот “NLP …

Сенсум© 2018. Сите права задржани.

Login

Create an Account Back to login/register