Супериорна Комуникација на дланка

Дали Сакате да ги однесете вашите комуникациски вештини на следно повисоко ниво?

Модерното време засилено го одбележува трендот на изразена зависност од комуникациската технологија. Комуникацијата,каконикогаш порано, не била поприсутна во нашите животи, нашето секојдневие. Комуникациските вештини забрзано стануваат главна детерминанта преку која ја моделираме личната перцепција во околината. Таа прераснува во “ОРУЖЈЕ НА ИЗБОР” на сите влијателни личности на денешницата. Импактот врз околината евидентно е детерминиран од влијателноста на нашата комуникација, не преку нашата физичка сила која ја поседуваме.

НАЈВЛИЈАТЕЛНИТЕ ЛИЧНОСТИ НА ДЕНЕШНИЦАТА ПРЕКУ УМЕШНО КОРИСТЕЊЕ НА ВЕРБАЛНАТА КОМУНИКАЦИЈА ПОСЕДУВААТ МОЌ ДА ИНСПИРИРААТ МИЛИОНИ.

Влијателната комуникацијата во модерно време претставува вистинска уметност, особено кога сведочиме за начинот на кој истата ја користат личностите кои ја одбележуваат денешницата. Комуникациските вештини се толку многу важни и за успехот во работата, многу луѓе откриваат дека постои лимит во нивните комуникациски вештини и дека се соочуваат со препреки во нивниот прогрес. Трагаат по адекватен начин да ги пренесат своите мисли и идеи, тешко го достигнуваат својот полн потенцијал како комуникатор, менаџер и лидер. Но постои надеж, овие вештини можат да се вежбаат и научат.

Во основа,не постои добра пракса која не може да се моделира со цел успешно да биде реплицирана и применета од страна на секој од нас. Сите ние сме родени со огромен индивидуален потенцијал. Сите ние, апсолутно сите, можеме да бидеме влијателни доколку се стремиме кон надградување и зајакнување на сопствените капацитети.

Ние можеме да Ви помогнеме на патот да ги откриете тајните на оваа уметност, ДА ВИ ПОКАЖЕМЕ КАКО ТОА ГО ПРАВАТ НАЈДОБРИТЕ

Ќе Ви ги откриеме тајните на нивниото мајсторство, и уште побитно како истите да ги примените на сопствен начин употребувајќи го сопствениот сензибилитет.

Со нас ќе откриете ги откриете тајните:

како луѓето мислат,
како ја процесираат информацијата, и
што се случува позади сцената (во сечиј ум),

со цел да ја прилагодите вашата комуникација за да ПОСТИГНЕТЕ ВРВНИ РЕЗУЛТАТИ.

Претплати се за да ги добиваш најновите информации од Сенсум

Вашето име: *

Email адреса *

Согласност: *
Се согласувам да добивам известувања

НОВИТЕТИ

Биди во тек со сите нови информации и следни тренинзи. Инвестирај во себе и изградија твојата визија заедно со СЕНСУМ.

{"title":"\u041d\u043e\u0432\u043e\u0441\u0442\u0438","show_title":"0","post_type":"post","taxonomy":"","term":"","post_ids":"","course_style":"recent","featured_style":"","masonry":"0","grid_columns":"clear3 col-md-4","column_width":"200","gutter":"30","grid_number":"3","infinite":"0","pagination":"0","grid_excerpt_length":"100","grid_link":"1","css_class":"","container_css":"none","custom_css":""}

Активирајте го вашиот потенцијал!

Секој од вас поседува внатрешен потенцијал самостојно да изнајде оптимални решенија кои се комплементарни со вашите индивидуални потреби и цели, на приватен и професионален план.

ОСЛОБОДЕТЕ ГО СВОЈОТ ПОЛН ПОТЕНЦИЈАЛ, ЧУВСТВУВАТЕ СЕ ИЗВОНРЕДНО И БИДЕТЕ ИЗВОНРЕДНИ

програми за личен развој

ДОНЕСЕТЕ ГИ ВАШИТЕ КОМУНИКАЦИСКИ ВЕШТИНИ НА СЛЕДНО НИВО!

отворени тренинзи

ДАЛИ СТЕ СВЕСНИ ДЕКА ВАШИОТ НАЧИН НА РАЗМИСЛУВАЊЕ, ПОПОПУЛАРНО НАРЕЧЕН “MINDSET”, Е НЕШТО ШТО ГИ ОПРЕДЕЛУВА ВАШИТЕ РЕЗУЛТАТИ.

трансфомирај го стравот во акција

 

ДОКОЛКУ СТЕ ПОДГОТВЕНИ, МОЖЕМЕ ВЕДНАШ ДА ЗАПОЧНЕМЕ СО НАШАТА СОРАБОТКА

Нашата мисија е да успеете да ја креирате верзијата од себе што потајно ја посакувате.

top
Сенсум© 2018. Сите права задржани.

Login

Create an Account Back to login/register