Настани

Фокусирајте се на своите цели, реализирајте го она кон што тежнеете

Фокусирајте се на своите цели, реализирајте го она кон што тежнеете Во пресрет на тренингот “NLP Practitioner” кој почнува во …

Клучни фактори за успех

Клучни фактори за успех ЕКИПАТА НА СЕНСУМ ПОДГОТВИ МАЛ ПОДАРОК СПЕЦИЈАЛНО ЗА ТЕБЕ !!! Треба да одговориш на следните прашања. …

Не постои неуспех, само резултат

Не постои неуспех, само резултат! Во пресрет на тренингот “NLP Practitioner” кој почнува во Октомври, продолжуваме со подготовките за голем …

Работилница „Клучни фактори за успех“

Мал дел од атмосферата на работилница „Клучни фактори за успех“. На кој начин НЛП претставува методологија со која се постигнуваат [...]
Сенсум© 2018. Сите права задржани.

Login

Create an Account Back to login/register