E-LEARNING PLATFORMA

E-LEARNING PLATFORMA

Учесниците на НЛП тренинзите во НЛП Центар, покрај тренингот, вежбите и константната поддршка од тренерите на самиот тренинг и измеѓу модулите, имаат можност со E-Learning платформата да го интегрираат стекнатото знаење и на тој начин секојдневно да работат на усвојување и примена на стекнатото знаење.

E-Learning платформата, која е развиена од тимот на НЛП Центар, им овозможува на учесниците :

  • – Да дадат “feedback” за содржината и изведувањето на тренингот,
  • – да го обноват наученото преку интерактивни задачи и вежби за интеграција,
  • да гледаат видео – материјали со снимени демонстрации за НЛП техниките,
  • да слушнат одговори на прашања за сертификација и
  • да имаат пристап до дополнителни материјали за учење и интеграција

Како да пристапите до E-Learning платформата, кога и каде можете да ја користите погледнете на следниот линк:

http://nlpcentar.com/elearning-platforma/

 

НЛП Центар е агенција за консалтинг и менаџмент основана во 2008 година, а од јуни 2011 година работи во рамките на Атриа групацијата. Основна дејност и фокус на НЛП центар се отворените, меѓународно акредитирани НЛП тренинзи. Нашиот фокус е примената на НЛп во личниот и професионален развој.

Сенсум Тренинг и Коучинг е едукативна и консултантска компанија со мисија да овозможи на своите клиенти најдобри можни решенија од областа на развој на лидерство, професионален и личен развој. Ние користиме врвна методологија за лични и професионални промени како би ги подржале клиентите во развојните активности и влијание на тие активности врз деловното работење.  Преку партнерство со Атриа Гроуп СЕЕ на локалниот пазар носиме врвни интернационални лиценцирани програми за развој и консултанти.

Најави се за да ги добиваш најновите информации од Сенсум

Вашето име: *

Email адреса *

Согласност: *
Се согласувам да добивам известувања

top
Сенсум© 2018. Сите права задржани.

Login

Create an Account Back to login/register