Новости

Фокусирајте се на своите цели, реализирајте го она кон што тежнеете

Фокусирајте се на своите цели, реализирајте го она кон што тежнеете Во пресрет на тренингот “NLP Practitioner” кој почнува во …

Бесплатна НЛП работилница „Клучни фактори за успех“

Бесплатна НЛП работилница „Клучни фактори за успех“   ЕКИПАТА НА СЕНСУМ ПОДГОТВИ МАЛ ПОДАРОК СПЕЦИЈАЛНО ЗА ТЕБЕ !!! Треба да …

Не мораш да бидеш идеален, биди задоволен!

Не мораш да бидеш идеален, биди задоволен! Скрој го својот успех по своја мерка. “NLP Practitioner” во Сенсум – нова …

Важноста на личниот развој

Важноста на личниот развој Личен развоj Никогаш нема да го заборавам советот што ми беше даден многу порано во мојата …

Сенсум© 2018. Сите права задржани.

Login

Create an Account Back to login/register