Активирајте го вашиот потенцијал!

Секој од вас поседува внатрешен потенцијал самостојно да изнајде оптимални решенија кои се комплементарни со вашите индивидуални потреби и цели, на приватен и професионален план.

Отворени тренинзи

Направи го првиот чекор на прекрасниот пат на себеспознавање и активирање на твојата индивидуална извонредност.

 
{"first_class":"1","title":"Instruktori (skrieno)","show_title":"0","post_type":"course","taxonomy":"","term":"","post_ids":"","course_style":"recent","featured_style":"generic","masonry":"0","grid_columns":"clear3 col-md-4","column_width":"200","gutter":"30","grid_number":"3","infinite":"0","pagination":"0","grid_excerpt_length":"100","grid_link":"0","css_class":"","container_css":"ourinstructors","custom_css":".ourinstructors{\ntext-align:center;\n background: #fafafa;\n padding: 40px 0 60px;\n border-top: 1px solid #EEE;\n}\n.ourinstructors h3{padding:0 0 30px;font-size: 20px; text-transform: uppercase; font-weight: 600;}\n.ourinstructors h3:after{content:'';position:absolute;width:60px;height:2px;margin-left:-30px;left:50%;bottom:10px;display:block;background:#222;}\n.ourinstructors .fa{color:#bbb;padding:5px;}\n.ourinstructors img{border-radius: 50%;border: 1px solid #eee;margin-bottom: 10px;}","animation_effect":""}

СЕНСУМ ВЕ ПОКАНУВА НА
НАЈБИТНИТЕ КОУЧИНГ НАСТАНИ ВО РЕГИОНОТ

НОВИТЕТИ

Биди во тек со сите нови информации и следни тренинзи. Инвестирај во себе и изградија твојата визија заедно со СЕНСУМ.

 
{"title":"\u041d\u043e\u0432\u043e\u0441\u0442\u0438","show_title":"0","post_type":"post","taxonomy":"","term":"","post_ids":"","course_style":"recent","featured_style":"","masonry":"0","grid_columns":"clear3 col-md-4","column_width":"200","gutter":"30","grid_number":"3","infinite":"0","pagination":"0","grid_excerpt_length":"100","grid_link":"1","css_class":"home-novosti","container_css":"none","custom_css":""}

 

КОИ СМЕ НИЕ?

Зошто сакаме да успеете да ја креирате верзијата од себе што потајно ја посакувате? И зошто ни е тоа битно?

 

СЕНСУМ ВЕ ПОКАНУВА НА
НАЈБИТНИТЕ КОУЧИНГ НАСТАНИ ВО РЕГИОНОТ

Најави се за да ги добиваш најновите информации од Сенсум

top
Сенсум© 2018. Сите права задржани.

Login

Create an Account Back to login/register