Новости

Прочитајте повеќе за нашата работа...

Фокусирајте се на своите цели, реализирајте го она кон што тежнеете

Фокусирајте се на своите цели, реализирајте го она кон што тежнеете Во пресрет на тренингот “NLP Practitioner” кој почнува во …Прочитај повеќе

Profile PhotoСенсум.мк20/10/2019

Клучни фактори за успех

Клучни фактори за успех ЕКИПАТА НА СЕНСУМ ПОДГОТВИ МАЛ ПОДАРОК СПЕЦИЈАЛНО ЗА ТЕБЕ !!! Треба да одговориш на следните прашања. …Прочитај повеќе

Profile PhotoСенсум.мк20/10/2019

Бесплатна НЛП работилница „Клучни фактори за успех“

Бесплатна НЛП работилница „Клучни фактори за успех“   ЕКИПАТА НА СЕНСУМ ПОДГОТВИ МАЛ ПОДАРОК СПЕЦИЈАЛНО ЗА ТЕБЕ !!! Треба да …Прочитај повеќе

Profile PhotoСенсум.мк20/10/2019

Не постои неуспех, само резултат

Не постои неуспех, само резултат! Во пресрет на тренингот “NLP Practitioner” кој почнува во Октомври, продолжуваме со подготовките за голем …Прочитај повеќе

Profile PhotoСенсум.мк20/10/2019

Не мораш да бидеш идеален, биди задоволен!

Не мораш да бидеш идеален, биди задоволен! Скрој го својот успех по своја мерка. “NLP Practitioner” во Сенсум – нова …Прочитај повеќе

Profile PhotoСенсум.мк20/10/2019

Важноста на личниот развој

Важноста на личниот развој Личен развоj Никогаш нема да го заборавам советот што ми беше даден многу порано во мојата …Прочитај повеќе

Profile PhotoСенсум.мк20/10/2019
top
Сенсум© 2018. Сите права задржани.

Login

Create an Account Back to login/register