Активирајте го вашиот потенцијал!

Секој од вас поседува внатрешен потенцијал самостојно да изнајде оптимални решенија кои се комплементарни со вашите индивидуални потреби и цели, на приватен и професионален план.

Отворени тренинзи

Направи го првиот чекор на прекрасниот пат на себеспознавање и активирање на твојата индивидуална извонредност.

 
{"first_class":"1","title":"Courses","show_title":"0","post_type":"course","taxonomy":"","term":"","post_ids":"","course_style":"recent","featured_style":"generic","masonry":"0","grid_columns":"clear3 col-md-4","column_width":"200","gutter":"30","grid_number":"3","infinite":"0","pagination":"0","grid_excerpt_length":"100","grid_link":"1","css_class":"","container_css":"","custom_css":"","animation_effect":""}

СЕНСУМ ВЕ ПОКАНУВА НА
НАЈБИТНИТЕ КОУЧИНГ НАСТАНИ ВО РЕГИОНОТ

НОВИТЕТИ

Биди во тек со сите нови информации и следни тренинзи. Инвестирај во себе и изградија твојата визија заедно со СЕНСУМ.

 
{"title":"\u041d\u043e\u0432\u043e\u0441\u0442\u0438","show_title":"0","post_type":"post","taxonomy":"","term":"","post_ids":"","course_style":"recent","featured_style":"","masonry":"0","grid_columns":"clear3 col-md-4","column_width":"200","gutter":"30","grid_number":"3","infinite":"0","pagination":"0","grid_excerpt_length":"100","grid_link":"1","css_class":"home-novosti","container_css":"none","custom_css":""}

КОИ СМЕ НИЕ?

Зошто сакаме да успеете да ја креирате верзијата од себе што потајно ја посакувате? И зошто ни е тоа битно?

 

stripeimg

 

ЗОРИЦА ПОПОВСКА I основач на СЕНСУМ Тренинг и Коучинг Центар

Лиценциран обучувач за возрасни, Сертифициран NLP Тренер, Сертифициран NLP Capital Coach, NLP Master Prаctitionar, Сертифициран коуч за зголемена продажба и раст на бизнисот, Коуч за тимови со високи перформанси според методологија на “Erickson Coaching International”.

 

Експерт за водење тимови, организирање на процеси, развој и работа со луѓе. Главен интерес и фокус на нејзината работа се подршка на личниот развој, оптимизирање и откривање на скриените потенцијали на поединците и тимовите, како и нивната извонредност во брзото и комплексно живеење. Искуство од лична и професионална перспектива, личните карактеристики и лидерски способности кои ги поседува, континуирано учење и личната амбиција ја градат во ЛИЧНОСТ СО ПОТЕНЦИЈАЛ И ПОСВЕТЕНОСТ ДА БИДЕ ВАШ МЕНТОР И ВОДИЧ НА ВАШЕТО ЛИЧНО ПАТУВАЊЕ.

 

200


одржани тренинзи 

 

425


коучинзи 

 

850


обучени лица

INDUSTRY EXPERTSMeet Our Instructors


prof1

Severus Snape

[icon icon="fa fa-facebook"][icon icon="fa fa-twitter"][icon icon="fa fa-dribble"]


prof2

Severus Snape

[icon icon="fa fa-facebook"][icon icon="fa fa-twitter"][icon icon="fa fa-dribble"]


prof3

Severus Snape

[icon icon="fa fa-facebook"][icon icon="fa fa-twitter"][icon icon="fa fa-dribble"]


prof4

Severus Snape

[icon icon="fa fa-facebook"][icon icon="fa fa-twitter"][icon icon="fa fa-dribble"]

Најави се за да ги добиваш најновите информации од Сенсум

Вашето име: *

Email адреса *

Согласност: *
Се согласувам да добивам известувања

top
Сенсум© 2018. Сите права задржани.

Login

Register

Create an Account
Create an Account Back to login/register
Skip to toolbar