Uncategorized

Тренинг пост

личен развој читање учење дфдфдфдфfghfghfghfghfghfghfhghfghfhfghfghfghСекој од вас поседува внатрешен потенцијал самостојно да изнајде оптимални решенија кои се комплементарни со вашите [...]

Не постои неуспех, само резултат

Не постои неуспех, само резултат Во пресрет на тренингот “NLP Practitioner” кој почнува во Октомври, продолжуваме со подготовките за голем [...]

„ Фокусирајте се на своите цели, реализирајте го она кон што тежнеете“

„ Фокусирајте се на своите цели, реализирајте го она кон што тежнеете“ Во пресрет на тренингот “NLP Practitioner” кој почнува [...]

Работилница „Клучни фактори за успех“

Мал дел од атмосферата на работилница „Клучни фактори за успех“. На кој начин НЛП претставува методологија со која се постигнуваат [...]

NLP Practitioner

⏳Голем број од луѓето промените ги започнуваат на почетокот на неделата, месецот или на почетокот на годината. Кога стартуваш ти [...]

Клучни фактори за успех

ЕКИПАТА НА СЕНСУМ ПОДГОТВИ МАЛ ПОДАРОК СПЕЦИЈАЛНО ЗА ТЕБЕ !!! Треба да одговориш на следните прашања. Дали сакаш да научиш [...]
Сенсум© 2018. Сите права задржани.

Login

Create an Account Back to login/register