sertifikati

Сертификат

NLP Global Standards

„NLP Global Standards“ е интернационална НЛП асоцијација која пропишува високи стандарди за изведување на НЛП тренинзи, усвоени од НЛП заедницата ширум светот. НЛП здруженијата и НЛП членовите акредитирани од  NLP Global Standards имаат гаранција дека нивните НЛП програми ги задоволуваат највисоките стандарди пропишани од страна на оваа асоцијација. Сенсум е член на оваа асоцијација и неговите НЛП програми се акредитирани од страна на NLP Global Standards асоцијацијата.

 

НЛП Центар е агенција за консалтинг и менаџмент основана во 2008 година, а од јуни 2011 година работи во рамките на Атриа групацијата. Основна дејност и фокус на НЛП центар се отворените, меѓународно акредитирани НЛП тренинзи. Нашиот фокус е примената на НЛп во личниот и професионален развој.

Сенсум Тренинг и Коучинг е едукативна и консултантска компанија со мисија да овозможи на своите клиенти најдобри можни решенија од областа на развој на лидерство, професионален и личен развој. Ние користиме врвна методологија за лични и професионални промени како би ги подржале клиентите во развојните активности и влијание на тие активности врз деловното работење.  Преку партнерство со Атриа Гроуп СЕЕ на локалниот пазар носиме врвни интернационални лиценцирани програми за развој и консултанти.

Најави се за да ги добиваш најновите информации од Сенсум

Вашето име: *

Email адреса *

Согласност: *
Се согласувам да добивам известувања

top
Сенсум© 2018. Сите права задржани.

Login

Create an Account Back to login/register