Profile Photo

Работилница „Клучни фактори за успех“

Мал дел од атмосферата на работилница „Клучни фактори за успех“.
На кој начин НЛП претставува методологија со која се постигнуваат значајни животни резултати? Покрај интересните и предизвикувачки информации поставивме и неколку предизвици пред учесниците за полесно да ги препознаат и дефинираат своите цели и навистина да ги постигнат посакуваните резултати.

Новата генерација на “NLP Practitioner” својот тренинг го започнуваат на 20.10.2018 во Скопје. Доколку сакате да ја поттикнете промената кај вас, станете дел од оваа генерација.
Се гледаме во октомври заедно со тимот на НЛП Центар – Atria Group ?
 За повеќе информации исконтактирајте не на: 
info@sensum.mk
или на телефонскиот број:
+389 70 368 088

11/09/2018

No comments, be the first one to comment !

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

top
Сенсум© 2018. Сите права задржани.

Login

Create an Account Back to login/register