NLP Talks / НЛП Разговори

NLP Talks / НЛП Разговори

Каква врска има НЛП со мене? Дали можам да го применам НЛП во околностите во кои се наоѓам? Ова се често поставувани прашања, за кои ние со задоволство разговараме и ги одговараме на нашата следна работилница на 23.04.2019 од 18:00 часот во Public room.

Бројот на места е ограничен. Резервирајте го своето место!

За повеќе информации контактирајте не на

info@sensum.mk или на телефонскиот број:
+389 70 551 133

Дознајте зошто НЛП е врвна методологија и „тајна“ состојка во успехот на сите успешни личности. Ве воведуваме во развојниот процес на кој се базирани техниките во Невро Лингвистичкото Програмирање, бидејќи како што знаеме одлуките и промените не се случуваат преку ноќ. Разговараме како овој врвен комуникациски модел ви овозможува сами да си го трасирате патот на вашиот личен и професионален развој. Затоа што веруваме дека секој од нас поседува внатрешен потенцијал кој крие лидерство, одличност, извонредност, компетенции… А пролетта е вистински момент сето тоа да го разбудиме и секако, да почнеме да го живееме. Вистинско време да се вратиме на патеката на процесот кој сакаме да го живееме. Да ги промениме навиките и вредностите кои не задржуваат и ограничуваат и да воспоставиме рамка за успешно, фокусирано и насочено однесување.

НЛП е мултидимензионален процес кој вклучува развој на вештините  на однесување и флексибилноста, но исто така го вклучува и разбирањето на менталните и когнитивните процеси за однесувањето. На друго ниво НЛП е околу себеоткривањето, истражување на идентитетот и мисијата. НЛП воспоставува рамка како да станеме влијателни комуникатори, менаџери, лидери, уметници  и како да развиеме компетенции, одличност, мудрост и визија.

Настанот е бесплатен, се наплаќа само влез во „Public Room“ – 150 денари со вклучена консумација.

Агенда:

 

17:30 – 18:00 Регистрација на учесниците

 

18:00 – 20:00 Работилница: „NLP Talks / НЛП разговори “

 

Новата генерација на  “NLP Practitioner” почнува на 04-05 – мај.

Остануваат уште 2 слободни места.

За повеќе информации обратете се на горенаведените контакти, а ние со задоволство ќе одговориме на сите Ваши прашања.

 

На самата едукација “NLP Practitioner” во светот на НЛП – то ќе ве воведат НЛП Мастер Тренери на НЛП Центар, Атриа Гроуп СЕЕ Белград.

 

Предавањето ќе го одржи Зорица Поповска.

 

Личниот и професионален развој се домени на нејзината експертиза, страст и креација.

Зорица Поповска е основач на Сенсум Тренинг и Коучинг. Таа е Магистер по менаџмент за човечки ресурси, Лиценциран обучувач за возрасни, Сертифициран NLP Тренер,  Сертифициран NLP Capital Coach, NLP Master Prаctitionar, Сертифициран коуч за зголемена продажба и раст на бизнисот, Коуч за тимови со високи перформанси (според методологија на Erickson Coaching International)

Како да се подготвите и да се пријавите?

Постојат два услови:

  • Бидете спремни да учите
  • Одвојте 2 часа за себе

Доколку ги исполнувате наведените услови – пријавете се!

No comments, be the first one to comment !

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

top
Сенсум© 2018. Сите права задржани.

Login

Create an Account Back to login/register