Дали сте свесни дека Вашиот начин на размислување, попопуларно наречен “mindset”, е нешто што ги определува Вашите резултати.

Всушност, ако сакате да ја дознаете вистината за Вашиот сегашен начин на размислување, оној кој живее во вашата потсвест и ги движи 99% од Вашите резултати…погледнете во вашите моментали околности, во вашиот бизнис и вашиот живот. Ова ви дава точна слика за вашите моментални верувања.

Големата вистина е… кога ќе го промените НАЧИНОТ НА РАЗМИСЛУВАЊЕ..Вашите РЕЗУЛТАТИ ќе се променат.

Поради ова, овде во Сенсум, начинот на размислување е основата на се што учиме, без оглед дали е подобрување на вашиот бизнис или вие или вашиот живот. Најдобрите стратегии во светот нема да функционираат доколку не верувате, на основно ниво, дека ги заслужувате резултатите кои тие стратегии ги генерираат.

Промена на мајндсетот е магично апче.

Можете да научите како да ги смените тие верувања и да ги промените вашите само наметнати лимитации денес.

Овој тренинг е активација на извонредноста која е веќе во вас. Процесот е научно поткрепен и досега помогнал на многу луѓе да ги надминат моменталните околности и да креираат промена на перспективите и одлични резултати.

Course Curriculum

Section 1: Introduction
Introduction to Photography FREE 00:20:00
Light Field Photography 00:05:00
Image Forming Techniques 00:00:45
Section 2: Implications
Implications of Photography 00:22:00
Future of Photography 00:30:00
Final Photography Quiz 00:30:00

Course Reviews

4

4 ratings
 • 1 stars0
 • 2 stars0
 • 3 stars0
 • 4 stars0
 • 5 stars0

No Reviews found for this course.

Запиши курс
 • Приватен
 • 60 Days
 • Значка
 • Сертификат
4Ученици запишани
  top
  Сенсум© 2018. Сите права задржани.

  Login

  Create an Account Back to login/register