Дали сакате да ја совладате уметноста на влијанието?
Дали сакате да ги однесете Вашите комуникациски вештини на следно повисоко ниво?

Модерното време засилено го одбележува трендот на изразена зависност од комуникациската технологија. Комуникацијата, како никогаш порано, не била поприсутна во нашите животи, нашето секојдневие.
Комуникациските вештини забрзано стануваат главна детерминанта преку која ја моделираме личната перцепција во околината. Таа прераснува во “ОРУЖЈЕ НА ИЗБОР” на сите влијателни личности на денешницата.
Импактот врз околината евидентно е детерминиран од влијателноста на нашата комуникација, не преку нашата физичка сила која ја поседуваме. Највлијателните личности на денешницата преку умешно користење на вербалната комуникација поседуваат моќ да инспирираат милиони.

Влијателната комуникацијата во модерно време претставува вистинска уметност, особено кога сведочиме за начинот на кој истата ја користат личностите кои ја одбележуваат денешницата.
Комуникациските вештини се толку многу важни и за успехот во работата, многу луѓе откриваат дека постои лимит во нивните комуникациски вештини и дека се соочуваат со препреки во нивниот прогрес. Трагаат по адекватен начин да ги пренесат своите мисли и идеи, тешко го достигнуваат својот полн потенцијал како комуникатор, менаџер и лидер.
Но постои надеж, овие вештини можат да се вежбаат и научат. Потребно е да се научи како комуникацијата функционира, како се одвива, како да го комуницирате точно она што сакате да го кажете, кој модел на комуникација е најдобар и кои фактори влијаат на способноста за да можете да пратите и примите порака со точност.

Сигурно сте се запрашале што е тоа што го прават врвните комуникатори и како прават да изгледа толку лесно?

Во основа, не постои добра пракса која не може да се моделира со цел успешно да биде реплицирана и применета од страна на секој од нас.
Сите ние сме родени со огромен индивидуален потенцијал.

Сите ние, апсолутно сите, можеме да бидеме влијателни доколку се стремиме кон надградување и зајакнување на сопствените капацитети.
Ние можеме да Ви помогнеме на патот да ги откриете тајните на оваа уметност.
Ќе Ви покажеме како тоа го прават најдобрите.

Ќе Ви ги откриеме тајните на нивниото мајсторство, и уште побитно како истите да ги примените на сопствен начин употребувајќи го сопствениот сензибилитет.
Со нас ќе откриете како луѓето мислат, како ја процесираат информацијата, и што се случува позади сцената т.е. во сечиј ум, за да ја прилагодите вашата комуникација со цел да добиете тоа што сакате и да ги постигнете вашите цели.
Донесете ги Вашите комуникациски вештини на следно ниво!

Course Curriculum

Section 1: Introduction to Mac
Mac Development & Introduction 00:30:00
Market Share and User Demographics 00:25:00
History of computing hardware 00:20:00
Corporate Affairs FREE 00:30:00
Section 2: Development in Macintosh
Corporate Identity 00:20:00
Section 3: History
Product Line Macintosh 00:35:00
Hardware & Software 00:35:00
General Knowledge Quiz 00:10:00

Course Reviews

4

1 ratings
 • 1 stars0
 • 2 stars0
 • 3 stars0
 • 4 stars0
 • 5 stars0

No Reviews found for this course.

Запиши курс
 • Приватен
 • 90 Days
 • Значка
 • Сертификат
3Ученици запишани
  top
  Сенсум© 2018. Сите права задржани.

  Login

  Create an Account Back to login/register