Blog Layout Two

Blog layout two, uses the blog template Blog 1

Фокусирајте се на своите цели, реализирајте го она кон што тежнеете

Фокусирајте се на своите цели, реализирајте го она кон што тежнеете Во пресрет на тренингот “NLP Practitioner” кој почнува во …

Прочитај повеќе

Клучни фактори за успех

Клучни фактори за успех ЕКИПАТА НА СЕНСУМ ПОДГОТВИ МАЛ ПОДАРОК СПЕЦИЈАЛНО ЗА ТЕБЕ !!! Треба да одговориш на следните прашања. …

Прочитај повеќе

Бесплатна НЛП работилница „Клучни фактори за успех“

Бесплатна НЛП работилница „Клучни фактори за успех“   ЕКИПАТА НА СЕНСУМ ПОДГОТВИ МАЛ ПОДАРОК СПЕЦИЈАЛНО ЗА ТЕБЕ !!! Треба да …

Прочитај повеќе

Не постои неуспех, само резултат

Не постои неуспех, само резултат! Во пресрет на тренингот “NLP Practitioner” кој почнува во Октомври, продолжуваме со подготовките за голем …

Прочитај повеќе

Не мораш да бидеш идеален, биди задоволен!

Не мораш да бидеш идеален, биди задоволен! Скрој го својот успех по своја мерка. “NLP Practitioner” во Сенсум – нова …

Прочитај повеќе

Важноста на личниот развој

Важноста на личниот развој Личен развоj Никогаш нема да го заборавам советот што ми беше даден многу порано во мојата …

Прочитај повеќе
top
Сенсум© 2018. Сите права задржани.

Login

Create an Account Back to login/register