Унапредете ги вашите животни и деловни резултати со примена на НЛП

  Зорица Поповска е основач на Сенсум Тренинг и Коучинг центар, интернационално акредитиран коуч, Mindset Maps коуч и НЛП тренер, …

Работете во тишина, дозволете вашиот успех да биде вревата!

Работете во тишина, дозволете вашиот успех да биде вревата!   И покрај тоа што повеќето од луѓето се добри, внимателни, …

„Кога ќе го промените начинот на кој гледате на работите, работите на кои гледате се менуваат.“

  Кога ќе го промените начинот на кој гледате на работите, работите на кои гледате се менуваат. И ова не …

„Фокус на решенијата“

  Размислувањето фокусирано на решенија користи прашања за да даде нова рамка на проблемите и да привлече внимание на успешни …

“Бидете страствени кон животот. Стануваме она за кое свесно сонуваме!”

    Познатото ни станува досадно, непознатото не плаши... Живееме во турбулентни и брзи времиња. Ако сте и вие како [...]

“Кога жените преземаат похрабри акции”

"Кога жените преземаат похрабри акции"     Дали стоите на страната на стравот или на страната на вашите соништа и [...]

Три основни причини поради кои луѓето не се менуваат

"Три основни причини поради кои луѓето не се менуваат"   Како резултат на мојата работа со многу луѓе последните години, [...]

“Совршена бура”

“Совршена бура” Ситуацијата со COVID 19 почна како и сите други бури. Со благо ветре кое полека собираше и никој [...]

Важноста на личниот развој

Важноста на личниот развој Личен развоj Никогаш нема да го заборавам советот што ми беше даден многу порано во мојата [...]

ФЛЕКСИБИЛНОСТ – NLP

Флексибилност – NLP Флексибилноста како еден од столбовите на NLP-то е преплетена во неговата целокупна филозофија. Тоа подразбира дека на [...]
Сенсум© 2018. Сите права задржани.

Login

Create an Account Back to login/register